De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vluchten naar de Verenigde Staten steeds populairder

14
apr

Vluchten naar de Verenigde Staten zijn populairder dan ooit. Nooit eerder was er zo veel vraag naar vluchten naar de VS. Steeds meer mensen boeken een vliegticket van de Duitse luchthaven Düsseldorf Airport naar steden als New York City en Orlando. Dit biedt een uitkomst voor zowel toeristen als zakenlieden die veel naar de VS moeten reizen.

Vorig jaar vloog een recordaantal passagiers van Düsseldorf naar Amerika. De passagiersaantallen lagen toen op bijna 1,3 miljoen passagiers. Dit is een groei van ongeveer 14% in vergelijking met het jaar daarvoor. Verwacht wordt dat dit aantal in de komende maanden nog verder gaat stijgen en dat de passagiersaantallen van 2017 nog hoger komen te liggen. Deze zomer start de bekende Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin, de op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij, met een rechtstreekse vlucht naar het populaire Orlando in ‘the sunshine state’ Florida. Naast Air Berlin vliegen ook Lufthansa en het Amerikaanse Delta Air Lines in de zomerperiode vanaf Düsseldorf Airport, de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen, naar de Verenigde Staten.

In de zomer gaan er wekelijks 64 vluchten van Düsseldorf naar de Verenigde Staten. Er wordt dan gevlogen naar de populaire bestemmingen New York, Los Angeles, Miami, Fort Myers, Boston en San Francisco, en uiteindelijk worden daar dus vluchten naar Orlando aan toegevoegd. Op de route naar New York worden wekelijks nog twee extra vluchten ingezet.

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport