PARKERENDUSSELDORF-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Is het wel betrouwbaar om te parkeren?

Wij werken alleen samen met betrouwbare parkeeraanbieders. Een eis die wij stellen is dat zij ervaring hebben in hun branche. Om de parkeeraanbieders scherp te houden, kunt u de parkeeraanbieders na een bezoek beoordelen op hun service en diensten. De ervaring leert dat wij een goede selectie hebben gemaakt van aanbieders. Wij scoren immers gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany.

#
Rijden mensen tijdens mijn afwezigheid in mijn auto?

Parkeeraanbieders zullen niet in uw auto rijden als dit niet nodig is. Enkel wanneer ze uw auto parkeren of weer voor u klaarzetten. Verder kan het voorkomen dat ze het parkeerterrein efficiënter moeten inrichten en dus de auto’s moeten verplaatsen.

#
Waar staat mijn auto?

Bij Shuttle parkeren kunt u zelf uw auto parkeren. Hierbij weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. U kunt voor de zekerheid foto’s van uw auto gaan maken. Bij Valet service wordt uw auto voor u geparkeerd. Hij wordt op een bewaakte parking geplaatst. Op de afbeeldingen bij de parkeeraanbieders ziet u het terrein staan waar uw auto zal worden geparkeerd.

#
Is de parking beveiligd?

Alle parkeerlocaties op onze website zijn beveiligd. De één heeft een uitgebreidere beveiliging dan de ander, maar allen hebben tenminste een omheining en slagboom. Ook zijn allen dag en nacht geopend. Hierdoor is er ook altijd iemand aanwezig.

#
Wat als ik schade krijg aan mijn auto?

Helaas zit ongeluk in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat tijdens het parkeren uw auto schade oploopt. Mocht u onverhoopt schade hebben opgelopen, dan kunt u hiervan foto’s maken en deze sturen naar de parking en ons. Het beste kunt u wanneer u uw auto parkeert of overhandigt, foto’s maken als bewijs dat die schade voor het parkeren er nog niet zat.

#
Worden er foto’s van mijn auto gemaakt en de kilometerstand opgeschreven?

In veel gevallen wordt de staat van uw auto opgeschreven en gefotografeerd voor het parkeren. Wanneer dit niet wordt gedaan, kunt u het beste zelf de km-stand noteren en foto’s of een filmpje van uw auto maken. Mocht er achteraf schade blijkt te zijn opgelopen, dan heeft u bewijs dat dat er eerst niet zat.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe