PARKERENDUSSELDORF-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar ontmoet ik de parkeeraanbieder?

Vaak zult u de chauffeur ontmoeten bij de vertrekhal van de luchthaven. Nadat u de sleutels heeft overgegeven, kunt u direct het vliegveld binnenlopen. Bij terugkomst zal staat vaak de chauffeur klaar met uw auto bij de aankomsthal. In uw reserveringsbevestiging kunt u hier meer informatie over vinden.

#
Hoe herken ik de parkeermedewerker?

De parkeermedewerkers hebben meestal een bedrijfshesje aan van de parkeeraanbieder. Ook is het kenteken bekend bij de parkeeraanbieder. De chauffeur is hiervan op de hoogte en kan dus ook naar uw auto toelopen.

#
Hoelang van tevoren moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Voor zowel de heenweg als de terugweg kunt u 20 minuten voordat u aankomt op het vliegveld contact opnemen met de parkeeraanbieder. In die tijd kunt u bijvoorbeeld op de terugweg uw bagage ophalen. De parkeermedewerker rijdt in die 20 minuten naar u toe. In de bevestigingsmail vindt u de contactgegevens van de aanbieder.

#
Is het verplicht om mijn autosleutels in te leveren?

Bij de Valet service is het verplicht om uw autosleutels af te geven. De medewerker heeft de sleutels nodig om uw auto te parkeren en bij terugkomst weer voor u klaar te zetten. Na het parkeren bergen zij uw autosleutel op in een veilige kluis.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe