PARKERENDUSSELDORF-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de vertrektijden van de shuttle bus?

U geeft een tijdsindicatie van hoe laat u aankomt op de parking. Hier houdt de parkeermedewerker rekening mee. Door deze planning zal u nooit lang hoeven te wachten op de shuttle bus. Doorgaans kunt u direct na het parkeren uw bagage overladen op de shuttle bus en richting Dusseldorf Airport rijden. Het kan voorkomen dat de buschauffeur even wil wachten op gasten die net aan komen rijden op het parkeerterrein. In drukke periodes kunt u het beste vroeg aankomen op het parkeerterrein. Hierdoor vermindert u de kans dat de shuttle bus net weg is die u nodig heeft om op tijd te komen op het vliegveld. Dit zal over het algemeen wel goed gaan, aangezien de parkeeraanbieder rekening houdt met de drukte.

#
Hoe kom ik op de airport vanaf de parkeerplaats?

Dit hangt af van de parkeeraanbieder. Bij parkeerlocaties met een Valet service zult u niet op de parkeerplaats komen. Uw auto wordt overgenomen bij de luchthaven en geparkeerd op het desbetreffende parkeerterrein. Als u gebruikmaakt van de Shuttle service zal een gratis shuttle bus u na het parkeren naar het vliegveld brengen.

#
Moet ik mijn autosleutels afgeven?

Dit hangt af bij welke parkeerlocatie u boekt. Wanneer u kiest voor Shuttle parkeren hoeft u over het algemeen niet uw sleutels in te leveren. In sommige gevallen zal de parkeeraanbieders wel vragen om uw sleutels in te leveren. Bij Valet parkeren levert u altijd uw parkeersleutels in. De parkeermedewerker heeft deze nodig om uw auto te kunnen parkeren. In de beschrijving van de parkeeraanbieders staat altijd aangegeven of u uw sleutels in moet leveren of niet.

#
Met hoeveel personen kunnen we in een shuttle bus?

Elke parkeeraanbieder heeft zijn eigen bus. Wanneer u boekt, geeft u aan met hoeveel personen u reist. Hier houdt de parkeeraanbieder vervolgens rekening mee. De meeste shuttle bussen zullen 8 personen per rit vervoeren.

#
Kan ik met de shuttle bus mee als ik in een rolstoel zit?

Als je rolstoel ingeklapt kan worden dan kunt u gebruikmaken van de shuttle bus.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe