De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Twee nieuwe parkeeraanbieders op de site

18
mei
Landend vliegtuig

Het aanbod van parkeeraanbieders op Parkerendusseldorf-airport is uitgebreid met twee nieuwe aanbieders! Deze twee parkeeraanbieders, namelijk Parkgentle en IchParkeSelber, hebben allebei zowel een shuttle service als een valet service. Bij IchParkeSelber kunt u zelfs kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Uiteraard zijn beide aanbieders betrouwbare bedrijven, bij wie u uw auto met een goed gevoel kunt achterlaten. De parkeerplaatsen zijn bewaakt door middel van camerabewaking en er is personeel in de buurt om de auto’s in de gaten te houden.

De keuze tussen valet en shuttle

Zoals gezegd kunt u bij zowel Parkgentle als IchParkeSelber kiezen tussen shuttle parking en valet parking. Bij shuttle parking rijdt u eerst naar de parkeerplaats en wordt u na het parkeren van de auto met een gratis shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Bij Parkgentle bedraagt de tijd van de shuttle zo’n tien minuten, bij IchParkeSelber ongeveer acht. Valet parking is nog een wat makkelijkere vorm van parkeren. U parkeert dan namelijk niet zelf, maar u rijdt rechtstreeks naar de terminal. Daar ontmoet u een chauffeur, die de auto voor u zal parkeren.

Bij Parkgentle en IchParkeSelber wordt er goed voor uw auto gezorgd. Naast de bewaking is het terrein afgesloten en goed verlicht. Kiest u voor shuttle parking ? Dan heeft u de keuze tussen de autosleutel inleveren of bij u houden. U kunt eventueel uw auto ook nog laten wassen tijdens uw reis. In dat geval moet u wel uw autosleutels achterlaten.

Naast deze twee nieuwe aanbieders zijn er op Parkerendusseldorf-airport natuurlijk nog veel meer betrouwbare parkeerplaatsen te vinden, waar u voordelig kunt parkeren in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf.

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport