PARKERENDUSSELDORF-AIRPORT.NL

Parking Spaces DUS Valet

Parking Spaces DUS Valet is een belangrijke speler binnen de parkeeraanbieders bij Düsseldorf Airport. De aanbieder staat bekend om de klantvriendelijkheid en goede service. Het doel is om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Afgezien van het comfort van Valet Service worden ook extra services zoals bagagehulp en de mogelijkheid tot een Car Wash aangeboden. De goede service van deze aanbieder kunt u terugvinden in de positieve reviews die over Parking Spaces DUS Valet zijn geschreven.

 • Autowasserij beschikbaar
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties

Adres
Flughafenstraße 120, 40474, Düsseldorf

Comfortabel parkeren bij Düsseldorf Airport

Bij Parking Spaces DUS Valet maakt u gebruik van Valet Service. Dit houdt in dat u met de auto rechtstreeks naar de luchthaven rijdt. Hier wordt u opgewacht door een medewerker die de auto van u over zal nemen. Terwijl u naar de vertrekhal loopt en aan uw reis begint, zal de ervaren chauffeur uw auto naar het parkeerterrein rijden. Uw sleutel zal door de aanbieder goed bewaard worden, zo kunt u hem op vakantie ook niet kwijtraken. Doordat u niet zelf hoeft te zoeken naar een parkeerplaats hoeft u minder lang van te voren op de luchthaven te zijn. Daarnaast is deze manier van parkeren erg comfortabel omdat u meteen voor de vertrekhal kunt uitstappen, en dus niet ver hoeft te lopen. Mocht u meer willen weten over de verschillende opties, kijk dan even bij onze parkeervormen.

Veilig & betrouwbaar

Of u nu kiest voor lang of kort parkeren, het achterlaten van uw auto blijft altijd lastig. U wilt uiteraard dat uw auto in goede handen is, want alleen dan kunt u met een gerust hart op reis. Gelukkig heeft Parking Spaces DUS Valet gezorgd voor optimale beveiliging bij hun parkeerterrein. De parkeerplaats is volledig afgesloten en omheind en er is camera bewaking. Bovendien is er altijd iemand aanwezig om toezicht te houden, het bedrijf is namelijk 24/7 geopend. Omdat het parkeerterrein niet overdekt is, is er geen sprake van een maximale doorrijhoogte. U kunt er dus met elke auto terecht. Is deze aanbieder precies waar u naar op zoek was? Dan kunt u hier direct reserveren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u kijken bij onze veelgestelde vragen, of contact opnemen met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Autowassen
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 7.5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 7.5
Yvette Leferink
2020-02-23 00:00:18
Fijn contact en betrouwbaar!
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Francoise Balduin
2020-02-28 00:00:19
Eén van de mederwerkers van Parking Spaces DUS Valet nam zelfs de moeite om mij te zoeken en mij te vragen om hem te volgen... ik kon de juiste deur niet vinden en was helemaal in paniek aan het raken..... Wat een vriendelijke en super behulpzame mensen. Ze hadden zelfs voor me getankt, toen ik dit ook nog vroeg.... Ik raad iedereen dit bedrijf aan en ik zal altijd met deze mensen zaken doen, indien nodig. Groetjes, Françoise Balduin
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Jasper Magis
2020-07-26 00:00:09
Prima dienstverlening met het oog op ontzorging gedurende je vakantie.
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Kelly Egelmeer
2020-07-28 00:00:08
Dacht een fijne goedkope parkeerplek gevonden te hebben voor €32,-, prima prijs! Auto ingeleverd, communicatie ging na een lange tijd bellen goed. Man aan de telefoon was niet te verstaan. Kilometerstand gefotografeerd op 145.5. Helaas was deze gister bij terugkomst 191.1. Ze hebben 45km benzine opgereden! Ik heb deze vraag gesteld aan de jongen die hem terug kwam brengen. Deed ineens alsof hij geen engels kon praten. Legde via google translate uit dat de parkeerplek waar mijn auto staat, 20km verderop is. Belachelijk dat dit niet wordt aangegeven. Dit is dus de reden waarom mijn parkeerplek zo goedkoop was.. de jongen ging bellen met de manager op het kantoor om het mij uit te leggen. Zaten gewoon met z’n allen te lachen aan de telefoon, ik werd totaal niet serieus genomen. Ik boek hier nooit-meer!!
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
2.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe