PARKERENDUSSELDORF-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Reserveer op tijd een parkeerplek

Dit geldt niet alleen voor het parkeren, maar voor alle diensten en producten. De goedkoopste producten/diensten zijn vaak als eerste weg. Dit heeft tot gevolg dat de dure parkeerplekken overblijven. Daarnaast accepteren sommige parkeeraanbieders alleen vroegtijdige reserveringen voor de goedkope parkeerplekken, dit kan bijvoorbeeld twee weken voor de vertrekdatum zijn. Om toch de beste prijs te krijgen voor uw parkeerplek, raden wij u aan om minimaal twee weken voor vertrek de beste parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats te boeken.

Vergrootglas icoon

Doe onderzoek

Tussen de verschillende parkeerplaatsen kan een behoorlijk verschil zitten. Wanneer u dan een parkeeraanbieder nooit eerder heeft gebruikt, dan kan het lastig zijn om in te schatten hoe die aanbieder is wat betreft de service, veiligheid en betrouwbaarheid. U kunt vaak wel wat informatie vinden op internet, maar toch is dat informatie dat de aanbieder over zichzelf geeft. Een bezoeker die eerder bij een bepaalde parkeeraanbieder is geweest, kan u een goed beeld geven van de aanbieder. Daarom adviseren wij u om niet alleen de prijzen te vergelijken, maar ook de ervaringen te lezen van eerdere bezoekers. Bij elke aanbieder staan de reviews beschikbaar om te lezen. Mocht u na het lezen van de reviews nog vragen hebben, dan kunt u het beste contact opnemen met de aanbieder zelf. Zij kunnen dan heel goed uw vraag beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook onze veelgestelde vragen pagina bekijken of contact opnemen met ons door te bellen naar onze klantenservice.

Agenda icoon

Ga op tijd van huis weg

Voordat u daadwerkelijk vertrekt voor uw vakantie zijn er vaak nog genoeg kleine dingetjes die u moet regelen. Doordat u hier geen rekening mee had gehouden in de tijdsplanning, vertrekt u later van huis dan de bedoeling was. Vervolgens was de toestand in het verkeer ook drukker dan verwacht en komt u volledig gespannen aan op het vliegveld. Dit is geen prettige manier om uw vakantie te beginnen. Neem daarom voordat u vertrekt uw rust en schrijf alle dingen op die u nog moet regelen. Houdt daarnaast rekening met een uur extra reistijd. In dat uurtje kunt u de fileberichten nog checken en kijken of u uw route moet aanpassen. Ook duurt het zoeken van uw parkeeraanbieder en parkeerplaats gemiddeld een half uur.

Pijl icoon

Welk parkeerterrein moet ik hebben?

Om omrijden te voorkomen, kunt u het beste het precieze adres in uw navigatie invoeren van uw desbetreffende parkeeraanbieder. Bij de luchthaven van Düsseldorf vindt u namelijk meerdere parkeeraanbieders en parkeerplaatsen. Dit kan voor verwarring zorgen wanneer u daar rondrijdt. Vergeet daarnaast niet uw reservering van tevoren uit te printen en voorin de auto te leggen. Zo kunt u het direct pakken en laten zien aan de parkeeraanbieder als zij erom vragen. Dit geldt namelijk als de bevestiging van uw reservering. Ook raden wij u aan om het nummer van uw parkeerplaats op te schrijven of te fotograferen. Hiermee voorkomt u dat u op de terugweg nog de hele parkeerplaats moet afstruinen.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand

Vroeger gingen er verhalen rond dat parkeeraanbieders soms honderden kilometers in uw auto reden. De professionele parkeeraanbieders die u op onze website vindt, zullen dit nooit doen. Natuurlijk kunt u wel voor uw eigen gemoedsrust de kilometerstand fotograferen of opschrijven. Zo weet u zeker dat er niet in uw auto is gereden bij terugkomst. Vaak zullen de parkeeraanbieders direct bij aankomst samen met u de kilometerstand opschrijven om achteraf verwarring te voorkomen. Zij vinden het fijn om op deze manier te werk te gaan, omdat zij graag transparant willen zijn richting hun klanten.

Benzine icoon

Weer terug naar huis

Wanneer een auto enkele weken bij een parkeeraanbieder staat, kan dit wel eens voor problemen zorgen. Door een paar voorbereidingen te treffen, kunt u al een hoop voorkomen. Zorg er ten eerste voor dat u genoeg brandstof heeft om direct naar huis te rijden of ten minste tot aan het eerstvolgende tankstation. Daarnaast kunt u het beste startkabels in de kofferbak hebben liggen om een mogelijke lege accu te starten. Het is ook handig om uw autosleutels op een vaste plek te bewaren tijdens uw vakantie, zodat u niet bij terugkomst uw hele koffer overhoop hoeft te halen om uw sleutels te vinden. Ten slotte kunt u het beste direct contact opnemen met de parkeeraanbieder nadat u geland bent als u een taxiservice heeft. Hierdoor zult u niet lang hoeven te wachten op de taxi naar de parkeerplaats.

Spaarpot icoon

Waardevolle eigendommen niet in het zicht

Een auto die voor langere periode stilstaat, kan wel eens aantrekkelijk worden voor autodieven. Wij kunnen nooit garanderen dat er niet in uw auto wordt ingebroken, maar wel ons best doen om het zo goed mogelijk te voorkomen. Daarom geven wij u tips over wat u kunt doen ter voorbereiding van lang parkeren. Autodieven kijken altijd eerst of er iets interessants in de auto ligt met waarde. Als dit niet het geval is, zullen de autodieven eerder naar een andere auto lopen en uw auto laten staan. Daarom raden wij aan om geen waardevolle spullen in uw auto te laten tijdens het parkeerverblijf. Dat er niks te halen valt, kunt u goed laten zien door de hoedenplank uit de auto te halen zodat zij dat in één oogopslag zien. Als het niet mogelijk is om uw auto helemaal leeg te halen, dan kunt u het beste ervoor zorgen dat de waardevolle eigendommen uit het zicht liggen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe