De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Twee nieuwe parkeeraanbieders op de site

18
mei
Landend vliegtuig

Het aanbod van parkeeraanbieders op Parkerendusseldorf-airport is uitgebreid met twee nieuwe aanbieders! Deze twee parkeeraanbieders, namelijk Parkgentle en IchParkeSelber, hebben allebei zowel een shuttle service als een valet service. Bij IchParkeSelber kunt u zelfs kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Uiteraard zijn beide aanbieders betrouwbare bedrijven, bij wie u uw auto met een goed gevoel kunt achterlaten. De parkeerplaatsen zijn bewaakt door middel van camerabewaking en er is personeel in de buurt om de auto’s in de gaten te houden.

De keuze tussen valet en shuttle

Zoals gezegd kunt u bij zowel Parkgentle als IchParkeSelber kiezen tussen shuttle parking en valet parking. Bij shuttle parking rijdt u eerst naar de parkeerplaats en wordt u na het parkeren van de auto met een gratis shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Bij Parkgentle bedraagt de tijd van de shuttle zo’n tien minuten, bij IchParkeSelber ongeveer acht. Valet parking is nog een wat makkelijkere vorm van parkeren. U parkeert dan namelijk niet zelf, maar u rijdt rechtstreeks naar de terminal. Daar ontmoet u een chauffeur, die de auto voor u zal parkeren. (meer…)

Airberlin stopt met vluchten naar Curaçao

24
apr

De op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij Airberlin stopt binnenkort met de rechtstreekse lijndienst van Düsseldorf Airport naar de luchthaven van Curaçao. Curaçao komt met ingang van het komende winterseizoen niet meer in de dienstregeling van de grote maatschappij voor.

De lijndienst van Düsseldorf Airport naar Curaçao vormde voorheen een populair alternatief voor de vluchten van maatschappijen als KLM en TUI fly vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Ook konden andere bestemmingen in het Caribisch Gebied met deze lijndienst makkelijk bereikt worden. Hierdoor worden ook Nederlanders getroffen door de beslissing. Nederlandse reizigers zullen binnenkort dus weer gebruik moeten maken van binnenlandse verbindingen met deze bestemming. (meer…)

Vluchten naar de Verenigde Staten steeds populairder

14
apr

Vluchten naar de Verenigde Staten zijn populairder dan ooit. Nooit eerder was er zo veel vraag naar vluchten naar de VS. Steeds meer mensen boeken een vliegticket van de Duitse luchthaven Düsseldorf Airport naar steden als New York City en Orlando. Dit biedt een uitkomst voor zowel toeristen als zakenlieden die veel naar de VS moeten reizen.

Vorig jaar vloog een recordaantal passagiers van Düsseldorf naar Amerika. De passagiersaantallen lagen toen op bijna 1,3 miljoen passagiers. Dit is een groei van ongeveer 14% in vergelijking met het jaar daarvoor. Verwacht wordt dat dit aantal in de komende maanden nog verder gaat stijgen en dat de passagiersaantallen van 2017 nog hoger komen te liggen. Deze zomer start de bekende Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin, de op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij, met een rechtstreekse vlucht naar het populaire Orlando in ‘the sunshine state’ Florida. (meer…)

Meer routes en vluchten vanaf Dusseldorf

21
mrt

Norwegian Air Shuttle Norwegian.com, kortweg Norwegian, breidt het aantal vluchten vanaf Düsseldorf Airport flink uit. Komende zomer wordt er hier voor het eerst gevlogen door de Noorse prijsvechter. Daarmee gaat de grote low-cost maatschappij de strijd aan met momenteel nog grotere maatschappijen als airberlin en Eurowings.

Eerder werd de samenwerking tussen Norwegian en Dusseldorf Airport al bekend gemaakt. Norwegian kondigde in het afgelopen jaar namelijk aan dat zij de komende zomer met vijf routes van start wilden gaan op Düsseldorf. Dit betreft vluchten naar de super populaire vakantiebestemmingen Alicante, Barcelona, Malaga, Palma de Mallorca en Tenerife. Daar wordt nu ook het levendige Gran Canaria aan toegevoegd. (meer…)

Parkerendusseldorf-airport.nl, wij zijn van start!

19
jul
ScreenShot van de homepage Parkerendussel-dorf-airport.nl

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij van parkerendusseldorf-airport bieden u namelijk een handig overzicht met alle informatie omtrent parkeeraanbieders, en hebben deze informatie voor u op een rijtje gezet. Op die manier kunt u snel en makkelijk een voordelige parkeerplek bij Düsseldorf Airport vinden die helemaal op uw eigen wensen aansluit!

Wanneer u een parkeerplek bij Düsseldorf Airport nodig heeft, dan heeft u verschillende mogelijkheden. (meer…)

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer
Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport