De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meer routes en vluchten vanaf Dusseldorf

21
mrt

Norwegian Air Shuttle Norwegian.com, kortweg Norwegian, breidt het aantal vluchten vanaf Düsseldorf Airport flink uit. Komende zomer wordt er hier voor het eerst gevlogen door de Noorse prijsvechter. Daarmee gaat de grote low-cost maatschappij de strijd aan met momenteel nog grotere maatschappijen als airberlin en Eurowings.

Eerder werd de samenwerking tussen Norwegian en Dusseldorf Airport al bekend gemaakt. Norwegian kondigde in het afgelopen jaar namelijk aan dat zij de komende zomer met vijf routes van start wilden gaan op Düsseldorf. Dit betreft vluchten naar de super populaire vakantiebestemmingen Alicante, Barcelona, Malaga, Palma de Mallorca en Tenerife. Daar wordt nu ook het levendige Gran Canaria aan toegevoegd. Deze nieuwe toevoeging brengt het netwerk van de maatschappij vanaf de grensluchthaven op zes. Medewerkers van Dusseldorf Airport hopen dat Norwegian in de toekomst ook vluchten naar Amerika wil uitvoeren.

Norwegian is echter niet de enige maatschappij die gaat uitbreiden bij Dusseldorf Airport. Ook de Japanse luchtvaartmaatschappij ANA vergroot deze zomer het aantal vluchtbewegingen, en ook de stoelcapaciteit op vluchten tussen Tokio en Düsseldorf Airport. Daar wordt nu nog dagelijks gevlogen met een Boeing 787-8 Dreamliner, en deze wordt in april vervangen door een grotere Boeing 787-9.

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport