De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Maritim Düsseldorf is een parkeergarage die tegenover de terminal gevestigd is. U kunt hierdoor gemakkelijk het vliegveld binnenlopen nadat u uw auto heeft geparkeerd. U hoeft hierbij geen gebruik te maken van een shuttle bus of van een Valet service. Deze parking biedt een Park & Walk. Dit is tevens ideaal wanneer u of uw medereiziger gebruikmaakt van een rolstoel. Met Maritim Düsseldorf hoeft u niet uw rolstoel in een shuttle bus te plaatsen, maar kunt u op uw eigen gemak richting de terminal gaan.

Parkeergarage voor mensen met haast

Door de snelle oversteekplek verliest u geen tijd bij het parkeren. Dit maakt snel parkeren bij Düsseldorf Airport erg eenvoudig. Over de veiligheid van de ondergrondse parkeergarage hoeft u zich geen zorgen te maken. De parkeermedewerkers houden regelmatige inspecties bij de parkeerplaatsen en de parkeergarage is altijd verlicht en afgesloten voor onbevoegden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden van Maritim Düsseldorf. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week uw auto parkeren en weer uitrijden.

Aankomst en vertrek bij parkeerplaats Düsseldorf

Op de dag van vertrek kunt u rechtstreeks naar de parkeergarage van Maritim Düsseldorf rijden. Met uw reserveringsbevestiging krijgt u toegang tot de parkeerplaats. Let op dat u richting de ondergrondse parkeergarage van het Maritim Hotel rijdt en niet naar Terminal Car Park P8, hier geldt uw toegangsbewijs niet voor. Uw parkeerplaats is voor u gereserveerd, ook wanneer het bord in de parkeergarage “vol” aangeeft. Wanneer de parkeergarage vol is, dan kunt u via een belknop contact opnemen met de receptie. Met uw reserveringsnummer kunt u toegang krijgen tot de parkeerplaats en naar uw gereserveerde parkeerplek gaan.

Voordelen

Sleutel behouden
24/7 geopend
Overdekt parkeren
Verlichte parkeergarage

Nadelen

Vooraf reserveren noodzakelijk
Geen elektrische oplaadpunten aanwezig

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Düsseldorf Airport

0 minuten
Park & Walk
  • Maritim Düsseldorf ondergrondse parkeergarage

Locatie parkeerterrein

Maritim-Platz 1
40474 Düsseldorf

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1158 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport