De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Voor een optimale reiservaring bij Düsseldorf Airparks parkeert u bij Airparks. De veiligheid en het hoge comfort dat deze parking aanbiedt, staat garant voor een ontspannen en stressvrij begin van uw vakantie. Door de verschillende tarieven kan u zowel lang parkeren als kort parkeren bij Düsseldorf Airport. Daarbij kunt u de passende services kiezen tijdens het reserveren. Airparks verzekerd u ervan dat u niet lang hoeft te zoeken naar een geschikte parkeerplaats. Dankzij de gestructureerde organisatie hebben zij overzicht over het gehele parkeerterrein. Zodra u bij het parkeerterrein aankomt zult u dan ook direct een parkeerplaats toegewezen krijgen.

Procedure bij het parkeren

Het moment is daar. U heeft de reservering voltooid. Wat nu? De komende 24 uur kunt u verwachtingsvol uw mail in de gaten houden. Daar wordt de reserveringsbevestiging heen gestuurd. In deze bevestiging vindt u tevens het adres. Bij aankomst wordt uw voertuig herkent door middel van uw nummerplaat. Nadat u uw auto heeft geparkeerd zult u samen met een medewerker een voertuigcontrole uitvoeren. Zo weet u en de parking de stand van de auto op de dag van het parkeren. Medewerkers van Airparks zullen u nog helpen met het uit- en inladen van uw bagage naar de shuttle bus. Na dit ordelijke proces wordt u de hand geschud en een fijne vakantie toegewenst. Voordat u het weet zit u in de shuttle bus en arriveert u al bij de luchthaven Düsseldorf. De duur vanaf de parkeerplaats naar vliegveld Düsseldorf is 6 minuten.

Camerabewaking op het parkeerterrein

Een parkeerterrein zonder beveiliging komt bijna niet meer voor gelukkig. Toch zijn er verschillende gradaties waarin parkeeraanbieders de veiligheid hebben gewaarborgd. De basisbeveiliging, zoals verlichting en een omheining, heeft elke parkeeraanbieder op Parkerendusseldorf-airport.nl. Airparks biedt u extra veiligheid voor uw auto. Naast een sterke omheining en een verlicht terrein, wordt het hele terrein 24/7 in de gaten gehouden door camerabewaking. Ook zijn er regelmatige controles door het personeel. Mocht u tevens nog vragen hebben op het parkeerterrein, dan kunt u deze vragen gerust stellen aan het personeel. Het parkeerterrein is dag en nacht voorzien van personeel. Mocht u een grotere auto hebben dan 2 meter breed en/of 5 meter lang, dan kunt u vragen naar een XL parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen zijn speciaal beschikbaar voor extra grote voertuigen. Bekijk ook de andere parkeerplaats van Airparks, namelijk Airparks Düsseldorf Lohausen.

Voordelen

Kentekenherkenning
Voertuigcontrole
Camerabewaking
XL parkeerplaatsen aanwezig

Nadelen

Niet overdekt parkeren
Vooraf reserveren noodzakelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Düsseldorf Airport

5 minuten
Shuttle parking
  • Airparks overzicht parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Heltorfer Straße 5
40472 Düsseldorf

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport