De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Airberlin stopt met vluchten naar Curaçao

24
apr

De op één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij Airberlin stopt binnenkort met de rechtstreekse lijndienst van Düsseldorf Airport naar de luchthaven van Curaçao. Curaçao komt met ingang van het komende winterseizoen niet meer in de dienstregeling van de grote maatschappij voor.

De lijndienst van Düsseldorf Airport naar Curaçao vormde voorheen een populair alternatief voor de vluchten van maatschappijen als KLM en TUI fly vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Ook konden andere bestemmingen in het Caribisch Gebied met deze lijndienst makkelijk bereikt worden. Hierdoor worden ook Nederlanders getroffen door de beslissing. Nederlandse reizigers zullen binnenkort dus weer gebruik moeten maken van binnenlandse verbindingen met deze bestemming. Airberlin geeft aan zich binnenkort meer te willen focussen op andere verre bestemmingen dan Curaçao, en deze lijndienst daarom te schrappen. Hij moet plaatsmaken voor nieuwe mogelijkheden en verbindingen.

Curaçao werd voorheen elke dinsdag aangevlogen in de zomermaanden, en werd in de wintermaanden op dinsdag en zaterdag aangeboden. De vrijgekomen vluchtmogelijkheden worden nu ingezet op routes naar steden in de Verenigde Staten en andere verre bestemmingen in het Caribisch Gebied. Wie nog met Airberlin naar Curaçao wil vliegen, heeft hier nog enkele maanden de tijd voor.

“Vergelijken, reserveren en parkeren. Alles verliep perfect! ”

De heer Wolff

“Parkerendusseldorf-airport is de website om een betrouwbare parkeeraanbieder te vinden! ”

Hein Landsma

“Ideaal als je meer informatie wilt over parkeeraanbieders op Dusseldorf! Wij hebben veilig onze auto geparkeerd! ”

Janneke Beer

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerendusseldorf-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Düsseldorf airport